Overslaan en naar de inhoud gaan

SMS-gelden SC Veendam besteed aan groot gratis muziekfeest op 21 juni

Door op zaterdag, 24 mei, 2014 - 09:28


Archieffoto Mooi Wark

FEEST - Op zaterdag 21 juni as. organiseert Simone FM, in samenwerking met Hotel Parkzicht en ON AIR Event Support, een groot gratis Muziekfeest: HET MIDZOMERNACHTFEEST VEENDAM.

Uit de vele verzoeken en voorstellen is uiteindelijk gekozen voor dit mooie initiatief dat wordt gehouden op het parkeerterrein van Stadion De Langeleegte. Zowel met de supportersvereniging als voormalig hoofdsponsor Gjaltema is er overleg geweest over de besteding van deze gelden. Uiteindelijk staan alle partijen unaniem achter dit initiatief.

Deze midzomerzaterdag treden op:

  • Mooi Wark
  • Sharon Doorszon
  • Harry Slinger
  • Tim Roos
  • One, Two, Trio

Aanvang: 20.00 uur (tot 01.00 uur)

Gratis kaarten zijn te verkrijgen bij de balie van Hotel Parkzicht in Veendam of via www.simonefm.nl. (maximaal 2 kaarten per persoon).

Dit feest wordt gefinancierd uit het overgebleven opbrengst van de sms-actie die vorig jaar werd gehouden voor het behoudt van SC Veendam. Na het faillissement van de profclub; en ook nadat voetbal in de Hoofdklasse onbereikbaar bleek is uiteindelijk besloten dit geld voor een groot feest aan te wenden als vorm van eerbetoon aan al die jaren betaald voetbal in Veendam.

Tevens overwegen de initiatiefnemers om van dit feest, bij een eventueel positief resultaat, een jaarlijks terugkerend evenement te maken.