Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaarmarkt Ommelanderwijk/Zuidwending

Door op woensdag, 21 mei, 2014 - 07:29

Jaarmarkt op zaterdag 21 juni 2014 van 12.00 tot 19.00 uur

MARKT - Het Oranjecomité Ommelanderwijk/Zuidwending is druk bezig met de voorbereidingen van de derde jaarmarkt op Ommelanderwijk. De aanmeldingen voor de markt blijven lekker binnenkomen en het aanbod is zo divers mogelijk. Naast de vele stands, is er op de markt natuurlijk nog meer te beleven, zoals: springkussens voor de kinderen, een clown (loopt de hele dag met veel te grote schoenen over de markt met ballonnen voor de kinderen) en optredens van muzikanten, afkomstig van onze beide dorpen.

De geplande tijden van deze markt zijn: 12.00 uur: aanvang van de warenmarkt, ca 13.00 uur: het eerste optreden in het centrum van de markt, 19.00 uur: einde warenmarkt en om
20.00 uur: Einde optredens in het centrum van het dorp.

Wilt u iets te koop aanbieden op de markt, dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk 6 juni 2013 opgeven bij Grietje Mik, tel: 0598-612 854 of per e-mail bert.mik8@netvisit.nl.
Graag bij opgave de volgende informatie doorgeven: naam, telefoonnummer/e-mailadres, het product dat u gaat verkopen, een kraam huren of eigen kraam en aantal meters dat u nodig heeft.

Het Oranjecomité Ommelanderwijk/Zuidwending biedt u de mogelijkheid een overdekte kraam van 4 meter te huren. Deze kramen worden geplaatst en aan het einde van de markt weer opgehaald. Indien u een eigen kraam heeft geef dit dan even aan bij opgave.