Koning Verhuizingen wint Westerman Keurslager Stratenvolleybal toernooi

Door op maandag, 19 mei, 2014 - 12:23

Tweede editie Westerman Keurslager Stratenvolleybal groot succes

VOLLEYBAL - Vrijdag 16 mei vond de tweede editie van het Stratenvolleybal toernooi in Veendam plaats, georganiseerd door Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam. Met 25 deelnemende teams en veel fanatieke supporters was het toernooi wederom een groot succes. Volleyballers en niet-volleyballers, jong en oud, iedereen was van de partij.

De finale werd gespeeld tussen Sportplein en Koning Verhuizingen. Deze teams kwamen elkaar al eerder het toernooi tegen bij de poule-wedstrijden. Koning Verhuizingen heeft de finale gewonnen en mocht zich hierdoor de winnaar van het Westerman Keurslager Stratenvolleybal toernooi noemen. De grote wissel bokaal is daar dan ook een jaar te bewonderen.

Team "Ist Wat" won de wedstrijd om de 3e plek van "Net Niet Gek" en werd dan ook 3e van het toernooi. Op de 5e plaats eindigde "Schorrie Morrie" en op de 6e plaats "EM Sporting". Team "Just 4 fun" won van "Judo School Veendam" en werden hierdoor 7e en 8e.

Het was een geslaagd toernooi met dank aan alle sponsoren, teams, bezoekers en in het bijzonder de vrijwilligers.