Overslaan en naar de inhoud gaan

Buurt- en Speeltuinvereniging De Langeleegte loopt Avondvierdaagse van 2 t/m 6 juni 2014

Door op maandag, 12 mei, 2014 - 07:38

LOPEN - Heb jij ook (weer) zin om mee te lopen geef je dan nu op. Wij lopen: in een polo shirt met de naam van de vereniging. Deze kan op 2 juni, na 15.00 uur, worden afgehaald bij Ina, Langeleegte 28.
We lopen: in groepen voor de 5 km en voor de 10 km. Voor de 5 km is evt. extra begeleiding nodig. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (intocht). Woensdag is een rustdag.

Na deze week dienen alle shirts, binnen een week, te worden ingeleverd bij Ina. Bij het niet inleveren wordt een boete gerekend van € 10,-- per shirt.
Voor leden en donateurs vragen wij een bijdrage van € 5,50 niet leden € 8,50.

Wil je mee doen, maar hoef je geen medaille dan betaal je € 3,00 (leden/donateurs) of € 6,-- (niet leden). De inleg moet (graag met gepast geld) op de eerste loopavond worden voldaan.

In de pauze verzorgen de vrijwilligers van de vereniging een hapje en een drankje.

Dagelijks aanwezig zijn om 17.45 uur bij de Sorgvliethal of Langleegte 28 (verzamelen).

Opgeven tot 25 mei d.m.v. onderstaande strook in te leveren bij :Johan Tuntelder, Langeleegte 67. Je kunt de gevraagde gegevens ook mailen naar tuntelderjk@hotmail.com. De volgende gegevens graag vermelden: naam, leeftijd, afstand (de 5 of de 10 km, hoeveelste 4daagse is dit voor jouw? en medialle: ja/nee (doorhalen wat niet van toepassing is).

Heel veel wandelplezier toegewenst.

Het Bestuur