Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterk optreden Judoschool Veendam op Bokaal van het Noorden

Door op zondag, 11 mei, 2014 - 19:00

Door Judoschool Veendam

JUDO -
Tijdens het goed bezette Bokaal van het Noorden in Drachten hebben de judoka's van Judoschool Veendam erg goed gepresteerd. Er werden 14 prijzen in de wacht gesleept, waarvan maar liefst 6 judoka's kampioen wisten te worden.

De broers Sven en Lars van Oostrum waren op dreef. Beide heren wisten hun grote en zware poule met fraaie punten te winnen en werden kampioen. Thom Hensens wist na zijn eerste plek vorige week ook nu de eerste plaats te behalen. Met een vol punt won hij de finale.

De overige eerste plaatsen werden door de dames behaald. Zoé Klunder wist in een hogere gewichtsklasse erg knap eerste te worden. Anniek Potze wist bij de dames -21 jaar alles met een vol punt te winnen terwijl Sharel Ploeg liet zien een uitstekend seizoen te draaien en met een snelle schouderworp won ook zij haar finale.

Tweede plaatsen waren er voor Tsjuck Kingma, Dries Wiersma, Thijs Hensens en Larissa Bultena. Zij lieten in grote poules zien steeds sterker te worden.

De judoka's Huub Raspe en Anas Schreuder stonden ook erg goed te judoën en werden keurig derde. Uitstekende vierde plaatsen waren er voor Niels Veldthuis en Roy Aeilkema.