Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatiebijeenkomst over inbraakpreventie

Door op vrijdag, 9 mei, 2014 - 10:22

PREVENTIE - De gemeente Veendam organiseert op dinsdag 27 mei 2014 om 19.30 uur een informatiebijeenkomst over inbraakpreventie. De bijeenkomst wordt gehouden in wijkcentrum Dukdalf, De Reede 1 in Veendam. Inwoners van de gemeente Veendam zijn van harte welkom.

Een woninginbraak is ingrijpend voor bewoners. Het tegengaan van woninginbraken heeft daarom voor gemeente en de politie een hoge prioriteit. De afgelopen tijd zijn er relatief veel inbraken gepleegd in Veendam. Inmiddels is het weer wat rustiger, mede doordat de politie extra surveillances uitvoert en onopvallende controles houdt. Maar het meeste rendement valt nog steeds te halen uit het voorkomen van inbraken. Preventie dus.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u handige tips om uw woning (nog beter) te beveiligen tegen inbraak. Een ex-inbreker laat u zien hoe het inbrekersgilde werkt, zodat u zich nog beter kunt wapenen tegen ongenode gasten. Ook vertegenwoordigers van Burgernet zijn aanwezig om u te informeren over hun werkwijze.

Wilt u alvast meer weten over maatregelen tegen een woninginbraak? Kijk dan op www.politie.nl, klik op Onderwerpen en vervolgens op Woninginbraak.