Overslaan en naar de inhoud gaan

Flower Power SV Meteoor

Door op woensdag, 7 mei, 2014 - 11:27

GERANIUMS - Afgelopen zaterdag 3 mei had ook SV Meteoor zijn eigen "Flower Power Festival" . Het was weer het moment van de uitlevering van de jaarlijkse geraniumactie. De keuze was weliswaar beperkt tot geraniums in een aantal kleuren en soorten maar de leden hadden weer goed hun best gedaan om zoveel mogelijk te verkopen.

De opzet van de actie was dit jaar iets gewijzigd. Tot dit jaar werd de opbrengst vooral bereikt door de inzet van een beperkt aantal enthousiaste leden en profiteerden alle leden hiervan. Omdat het steeds moeilijker werd om leden te vinden die de geraniums aan de man wilden brengen heeft het bestuur besloten tot een andere opzet van de actie. Bij een verkoop tot bepaalde bedragen krijgen de verkopers korting op hun eerst volgende contributierekening. Dus hoe meer verkocht hoe hoger de korting. De wijziging bleek een succes want de totale omzet was groter dan voorgaande jaren en het deel dat ten goede komt aan de vereniging bleef ongeveer gelijk.

Zaterdag werden dankzij de medewerking van Snelkoerier A7 en een aantal vrijwilligers de planten verspreid onder de verkopers. Kleine hoeveelheden werden door de leden afgehaald van de parkeerplaats bij het Indoorcentrum en de grote bestellingen werden door de vrijwilligers met aanhangwagens bij de verkopers afgeleverd.