Overslaan en naar de inhoud gaan

Keurslager Westerman hoofdsponsor Stratenvolleybaltoernooi Veendam

Door op woensdag, 7 mei, 2014 - 11:11


Eline Koning en Gert Westerman tijdens contractondertekening

SPONSER - 16 mei 2014 vindt het Westerman Keurslager Stratenvolleybal toernooi plaats in Veendam. Wederom wordt het toernooi georganiseerd door Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam, maar dan onder een nieuwe naam in verband met de nieuwe hoofdsponsor, Keurslager Westerman.

De inschrijvingen van het toernooi zijn nog altijd geopend, dus trommel je vrienden, familie en collega's op om ook mee te doen met een team!

Iedereen kan zich inschrijven voor deze sportieve en gezellige avond, mits je een team hebt van minimaal 8 personen. Plezier staat voorop, dus volleybal-skills zijn slechts bijzaak. De minimale leeftijd van deelnemers in het veld is 15 jaar en er moeten altijd twee dames in het veld staan.

Er mogen maximaal 2 spelers in het veld staan die lid zijn van de Nederlandse Volleybal Bond en in de competitie 3e klasse of hoger spelen. De kosten voor deelname aan het Stratenvolleybaltoernooi bedragen slechts €25,- per team waarvoor ieder team ook nog een hapjesschaal ter waarde van €10,- krijgt!

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur tot c.a. 22:30 uur. Meld je snel aan voor deze leuke en sportieve avond. Aanmelden kan via het inschrijfformulier dat te vinden is op www.indoorcentrumveendam.nl of meld je aan via de e-mail: stratenvolleybal@indoorcentrumveendam.nl.