Regio

Afsluiting op- en afritten Scheemda A7A7 - Van maandagmorgen 12 mei 06:00 uur tot maandagmorgen 23 juni 06:00 uur zijn de op- en afritten Scheemda (nr. 45) op de A7 in alle richtingen afgesloten voor het verkeer. Dit is nodig in verband met werkzaamheden van de provincie Groningen aan de N362. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd van circa vijf minuten.

Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid. Verkeer van en naar Delfzijl en Wagenborgen wordt omgeleid via de N33. Weggebruikers die vanuit of naar Midwolda reizen, kunnen gebruik maken van de afrit Winschoten. Verkeer vanuit en richting Scheemda en Nieuwolda wordt omgeleid via de afrit Heiligerlee.

Werkzaamheden N362
De provincie Groningen gaat in samenwerking met Rijkswaterstaat, de provincie Groningen en de gemeentes Oldambt en Delfzijl op drie locaties gelijktijdig werkzaamheden uitvoeren aan de N362. Op het weggedeelte tussen Scheemda en Weiwerd. De twee aansluitingen van de provinciale weg N362 op de op- en afritten van de A7 bij Scheemda worden omgebouwd tot rotondes. Ook wordt het kruispunt van de N362 met de Familie Bronsweg/Tolhek omgebouwd tot een rotonde. Daarnaast wordt gelijktijdig op de rotonde bij Weiwerd groot onderhoud uitgevoerd.