Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoge consumentenwaardering voor VakantieXperts met 2 Zoover Awards

Door op dinsdag, 22 april, 2014 - 18:18

WAARDERING - Tijdens een feestelijke uitreiking in het Krant Café bij de Telegraaf heeft VakantieXperts de twee belangrijkste Zoover Awards voor reisorganisaties in ontvangst mogen nemen. In de categorieën voor beste online reisbureau en meest populaire reisbureauketen van Nederland eindigde VakantieXperts als hoogste in de landelijke verkiezing.

De Zoover Awards voor reisorganisaties zijn in 2010 in het leven geroepen als erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan.
De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze.

De landelijke reisbureauketen VakantieXperts behaalde voor 2014 de allerhoogste beoordelingen van alle genomineerden. Met name op het onderdelen persoonlijke service (9,44) en meerwaarde ten opzichte van online boeken (9,2) beloonde de Nederlandse consument hen met een bovengemiddeld rapportcijfer.

"Een geweldige beloning voor ons team van reisspecialisten dat dagelijks in ons reisbureau zowel fysiek, als via onze persoonlijke website, de leukste vakanties en reizen adviseren", aldus Gonda Tobbe en Joyce Snijders, filiaalmanagers VakantieXperts Veendam. Voor een deskundig reisadvies staat bij ons altijd de koffie klaar. Kom langs op Winkler Prins Passage 28 te Veendam of bezoek ons op www.vx.nl/veendam

Over VakantieXperts
De VakantieXperts reisbureauketen, een onafhankelijke reisbureauketen met 150 vestigingen verspreid door het land, verzorgt reizen - van zonvakanties tot wintersport en van zakenreis tot stedentrip - voor meer dan 500.000 Nederlanders. Vanzelfsprekend is VakantieXperts aangesloten bij ANVR en SGR. VakantieXperts valt geregeld in de prijzen; de Consumentenbond bekroonde het bedrijf meerdere malen als ‘beste reisbureauketen' en de leden van directie van VakantieXperts werden vorig jaar uitgeroepen tot ‘Reismanagers van het Jaar 2012'.