Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste gemengd tennisteam TC Veendam aan de leiding

Door op maandag, 21 april, 2014 - 17:44

Tekst TC Veendam

TENNIS - Het eerste van Tennis Club Veendam, uitkomend in de hoofd klasse, heeft de goede lijn van de competitie opnieuw kunnen voortzetten. Het boekte een duidelijke 4-1 overwinning op het eerste team van Cream Crackers uit Groningen. Bianka Wolthuis en Bert Gunther wonnen de enkelpartijen, Yvonne de Waal met Lisette Dalmolen het damesdubbel en Gunther met Dalmolen het gemengddubbel. De laatste wedstrijd, het herendubbel van Edwin Zuur en Theo Wolthuis leverde het punt voor Cream Crackers op.

Het tweede team verloor opnieuw met 4-1 van Starkenborgh uit Groningen. Alleen het gemengd dubbelspel van Evelien de Jonge en Jaap Harkema werd in het voordeel van Veendam beslist. Hiermee komt dit team op de onderste plaats te staan.
Het eerste herenteam, uitkomend in de eerste klasse van de herencompetitie, verloor met 4-2 van De Marsch uit Paterswolde. Yannick van der Wal en Rob Heikens wonnen de enkelpartijen. Het tweede herenteam boekt de derde zege op rij. Nu werd het thuis tegen Stadskanaal 6-0.

De tenniscompetitie wordt in het weekend 10 en 11 mei hervat.