Overslaan en naar de inhoud gaan

Met papa naar de film! Mees Kees op kamp.

Door op vrijdag, 18 april, 2014 - 16:36

FILM - Filmhuis vanBeresteyn en Bibliotheek Veendam presenteren: Mees Kees op kamp. De leukste film van het jaar! En het wordt nog leuker, want vaders mogen gratis mee naar de film op woensdag 30 april!

Vaders voor lezen
Vaders voor lezen. Zo heet de campagne die de Leescoalitie, bestaande uit organisaties op het gebied van leesbevordering, in 2014 is gestart. Uit onderzoek blijkt dat vaders minder vaak voorlezen dan moeders. En dat terwijl een vaderlijk leesvoorbeeld het grootste effect heeft op het leesgedrag van kinderen.

De campagne Vaders voor lezen wil vaders meer betrekken bij het ( voor)lezen van hun kinderen. Aan de campagne doen beroemde papa's als Beau van Erven Dorens, Ronald Giphart en Ruben Nicolai mee.

Angelo Cijntje
In Veendam is voetballer Angelo Cijntje het gezicht van de campagne. Cijntje zet zich samen met de Bibliotheek in om leesplezier bij kinderen én ouders te vergroten. Voor de film Mees Kees op kamp heeft hij samen met zijn dochter Celisha en zoon Darvin geposeerd voor de promotiecampagne.

Filmhuis vanBeresteyn en Bibliotheek Veendam nodigen alle papa's uit om met hun kinderen naar de film te komen op woensdag 30 april.

Mees Kees op kamp

Mees Kees op Kamp is de opvolger van de succesvolste familiefilm van vorig jaar: Mees Kees. In Mees Kees op Kamp, gebaseerd op het prachtige boek van Mirjam Oldenhave, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens het kamp met de hele klas. Wanneer de strenge directrice Dreus onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden. Maar of dat helemaal goed gaat...

Datum: Woensdag 30 april
Locatie: Filmhuis vanBeresteyn, Museumplein 5 te Veendam
Aanvang film: 14.00 uur
Prijs: € 4,00, papa's mogen gratis met hun kinderen mee