Overslaan en naar de inhoud gaan

Bootcamp Traning in Veendam

Door op vrijdag, 18 april, 2014 - 12:31

BOOTCAMP - Zaterdag 10 mei 2014 gaat The Bootcamp Club Veendam van start! De snelst groeiende sportorganisatie van Nederland heeft daarmee vestigingen in bijna alle grote regio's van het land.

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich via www.thebootcampclub.nl aanmelden voor Bootcamp Training in de regio Veendam! De eerste Bootcamp training zal plaatsvinden op zaterdag 10 mei om 11:00 uur in Borgerswold. Naast de reguliere trainingen zullen er regelmatig ‘specials' geintroduceerd worden. Momenteel trainen in Assen speciaal voor de DirtKings, een obstacle run op 25 mei a.s. in Assen.

Maaike Mijnheer (eigenaar) is trots op de toevoeging van de regio Veendam: "Sinds het begin van dit jaar zijn we zeer succesvol in de regio Groningen en Drenthe. Met deze uitbreiding versterkt The Bootcamp Club haar positie in het noorden van Nederland. Ik heb er alle vertrouwen in ons enthousiaste team er een succes van maakt!"

The Bootcamp Club is binnen de kortste keren een begrip in de regio Veendam, zo verwacht Maaike: "The Bootcamp Club Veendam wordt zeker een succes! Lekker gezond buiten trainen in groepsverband, onder professionele begeleiding, is wat wij bieden. Onze andere locaties in de regio, Emmen, Assen en Groningen, hebben bewezen succesvol te zijn!

Iedereen kan zich voor de kick-off in het Borgerswold inschrijven, deze introductieles is gratis!

The Bootcamp Club
The Bootcamp Club is een sportorganisatie met het doel buiten sporten in Europa te bevorderen. In de regio's Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, 't Gooi, Groningen, Haarlem, Spijkenisse & Zuid-Hollandse eilanden, Utrecht en de Vechtstreek vinden begin 2012 sportactiviteiten van The Bootcamp Club in de buitenlucht plaats. De uitrol naar andere regio's staat reeds gepland. Met een bestand van bijna 10.000 deelnemers en een steeds grotere klantenaanwas groeit The Bootcamp Club explosief.