Armzalig Wildervank kon geen potten breken

Door op dinsdag, 15 april, 2014 - 10:00

VOETBAL - Een treurige middag voor Wildervank. Vol goede moed ging Wildervank op bezoek bij het iets hoger geklasseerde Bargeres. Het programmablad melde dat Wildervank een van de betere ploegen van de derde klasse was, dat echter nog wel in degradatie gevaar was.

Oefenmeester Lesmond Prinsen hoopte dat het goede resultaat van vorige week zou leidden toe wederom een mooie wedstrijd met veel strijd en inzet. Maar dit voornemen kon gelijk de prullebak in want Wildervank verloor met 4-2 van Bargeres.

De wedstrijd was amper vijf minuten oud toen achter de rug van scheidsrechter Souissa, Stefan Mulder een klap uitdeelde aan zijn tegenstander en hiervoor op advies van de grensrechter terecht de rode kaart kreeg. Wildervank moest dus met 10 man verder.
Wildervank bleef na deze tegenslag in de eerste helft goed meedoen en kreeg zelfs de beste kansen. Een schotje van Yannick van der Wal en een prachtige stift van Marcel Gelderloos die een beter lot verdiend had

Tijdens de rust was er nog de overtuiging dat Wildervank een goed resultaat zou halen. Tien minuten na rust was het echter al drie nul voor Bargeres. Persoonlijke fouten van de defensie deden Wildervank de das om. Wildervanker Paul Tuntelder verzond een prachtige vrije trap en de debuterende Niek Siebreng scoorden nog wel voor Wildervank maar ze gingen met een 4-2 nederlaag de bus in.

Lesmond Prinsen miste bij een aantal spelers de inzet en motivatie om er voor te zorgen dat de competitie met een gerust hard kan worden afgesloten. Volgende week zal met een thuiswedstrijd voor de boeg punten gepakt moeten worden. Dit echter zonder Mulder die een schorsing te wachten staat.