Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste teams TC Veendam blijven winnen

Door op maandag, 14 april, 2014 - 18:26

TENNIS - De eerste teams van Tennisclub Veendam zijn de voorjaarscompetitie goed gestart. Het eerste gemengde zaterdagteam, uitkomend in de hoofdklasse, won ook de tweede competitiewedstrijd van de studenten van TAM uit Groningen. Bianka Wolthuis won haar enkelpartij gemakkelijk, Bert Günther zijn enkel in een mooie wedstrijd moeizaam. Bianka won samen met Lisette Dalmolen ook het damesdubbel en Lisette met Bert het gemengd dubbel. Het herendubbel ging verloren, waardoor de eindstand 4-1 werd. Het tweede gemengde team, ook spelend in deze hoofdklasse, verloor kansloos met 0-5 van het Groningse GLTB.
Het eerste herenteam speelde thuis tegen Haren. De heren wisten evenals vorige week met 5-1 te winnen. Yannick van der Wal won in drie sets, Sebastiaan van der Wal en Vincent Goldenstein wisten hun enkelspel in twee sets te winnen. Ook beide dubbelspelen werden in winst omgezet. Het tweede herenteam boekte ook zijn tweede overwinning, van Starkenborgh werd met 6-0 verslagen.
Ook deze week weer volop activiteiten bij TC Veendam. Naast de competities op maandagmiddag, donderdag-morgen en donderdagavond en in het weekend, is er op maandagavond Toss en op woensdagmiddag voor de jeugd Kies je Sport.