Overslaan en naar de inhoud gaan

Aldi vestigt zich in het winkelcentrum Autorama Veendam.

Door op vrijdag, 11 april, 2014 - 14:29

ALDI - Het gerucht deed al enige tijd de ronde, maar nu is het eindelijk officieel. Aldi heeft onlangs de locatie van de Bumar supermarkt in het winkelcentrum Autorama te Veendam overgenomen.

Bun heeft zich een lange periode ingezet om de zuidvleugel van het winkelcentrum Autorama te optimaliseren. Eind september 2012 is de Bumar Supermarkt in het winkelcentrum geopend en vervolgens is er een vergunning aangevraagd voor de vergroting van deze tweede supermarkt in het winkelcentrum zodat de Bumar een breder assortiment kon voeren. Inmiddels is de vergunning voor de vergroting van de tweede supermarkt verleend.

"Aldi is met ons in gesprek gegaan om de positie van de Bumar Supermarkt over te nemen en onlangs is hier overeenstemming over bereikt" aldus een medewerker van Bun. "De discountsupermarkt is een goede aanvulling op de grote Albert Heijn supermarkt die reeds in het winkelcentrum Autorama is gevestigd. Hiermee wordt er recht gedaan aan de ingezette koers om van het Autorama een echt boodschappencentrum te maken."

Inmiddels zijn de verbouwingswerkzaamheden volop aan de gang en in medio juli dit jaar verwacht de Aldi haar deuren te kunnen openen.