Overslaan en naar de inhoud gaan

2e editie Stratenvolleybaltoernooi Veendam

Door op vrijdag, 11 april, 2014 - 10:43

VOLLEYBAL - Op vrijdag 16 mei 2014 vindt het indoor Stratenvolleybaltoernooi wederom plaats in Veendam. Doe mee of moedig andere teams aan!

Na het grote succes van afgelopen jaar, met maar liefst 30 deelnemende teams, wordt ook dit jaar weer het Stratenvolleybaltoernooi Veendam gehouden. Dit wordt georganiseerd door Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam.

Van 19:00 tot ca. 22:30 uur zullen de wedstrijden gespeeld worden in de Parkstadhal en Sorghvliethal. Iedereen kan zich inschrijven voor deze sportieve en gezellige avond, mits je een team hebt van minimaal 8 personen. Plezier staat voorop, dus volleybal-skills zijn slechts bijzaak. De minimale leeftijd van deelnemers in het veld is 15 jaar en er moeten altijd twee dames in het veld staan.

Er mogen maximaal 2 spelers in het veld staan die lid zijn van de Nederlandse Volleybal Bond en in de competitie 3e klasse of hoger spelen. De kosten voor deelname aan het Stratenvolleybaltoernooi bedragen slechts €25,- per team waarvoor ieder team ook nog een hapjesschaal ter waarde van €10,- krijgt!

Schrijf in vòòr 9 mei. Dit kan via het inschrijfformulier die te vinden is op www.indoorcentrumveendam.nl of vraag deze aan de bar bij het Indoorcentrum Veendam. Aanmelden kan ook via de e-mail: stratenvolleybal@indoorcentrumveendam.nl

Haal de sportschoenen maar vast van zolder want ook dit jaar belooft het weer een gezellige avond te worden!