Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietstocht voor senioren in Veendam

Door op maandag, 7 april, 2014 - 15:03

FIETSEN - Op dinsdag 15 april 2014 organiseert het Team Sport van de gemeente Veendam een fietstocht voor senioren. De start is vanaf de parkeerplaats voor de Sorghvliethal om 13.30 uur. Deze fietstocht wordt georganiseerd in het kader van de sportstimulering voor senioren.

De afstand van de tocht is ongeveer 20 kilometer en voor de liefhebbers is er een extra lus waardoor er totaal 30 kilometer gefietst kan worden. Er wordt in verschillende groepen gestart in verband met de veiligheid. De route wordt gefietst aan de hand van een routebeschrijving met plattegrond, deze ontvangt u bij de start. Halverwege de tocht is er de mogelijkheid om te pauzeren en een consumptie te nuttigen.

Deelname aan de fietstocht kost €1,- contant te voldoen voor aanvang van de fietstocht. Gebruik van een consumptie tijdens de pauze is voor uw eigen rekening. Wilt u deelnemen? Graag aanmelden uiterlijk maandag 14 april aanstaande door te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl of te bellen met 0598-652302. Deelname is geheel op eigen risico.