Overslaan en naar de inhoud gaan

Modeshow in Bibliotheek Veendam

Door op donderdag, 27 maart, 2014 - 07:19

MODESHOW - Woensdag 2 april vindt in Bibliotheek Veendam een modeshow plaats. Samen met lokale ondernemers organiseert de Bibliotheek ‘Mijn Modeshow!': een middag vol glitter en glamour.
Vijftien kinderen lopen mee tijdens de modeshow in de Bibliotheek. Zij showen de hippe kinderkleding en -schoenen van Mijnnnn! kamer en Schott Schoenen.

Voordat de kinderen de catwalk opgaan, worden ze verzorgd door professionals. De medewerkers van Sandra's Hairstudio zorgen ervoor dat de kinderen er piekfijn uitzien. Het grootste modellenbureau van Nederland, Dutch Casting Agency uit Groningen, leert de kinderen lopen als échte modellen. En aan het einde van de catwalk moet natuurlijk even geposeerd worden voor de foto. Hilda Koopmans van In Portret zet alle kinderen op de foto.

De modeshow in Bibliotheek Veendam begint om 16.15 uur. Iedereen is van harte welkom om deze unieke gebeurtenis bij te wonen.

‘Mijn modeshow!' wordt mede mogelijk gemaakt door Mijnnn! kamer, Schott schoenen, Sandra's Hairstudio, In Portret, Dutch Casting Agency en de Bibliotheek.