Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe sponsoren voor Tennisclub Veendam en Veendam Open

Door op woensdag, 26 maart, 2014 - 14:52

TENNIS - De bedrijven Zechstein Minerals en Zechsal hebben zich verbonden met de Tennisclub Veendam. Zechstein Minerals verbindt de naam Zechstein aan het Veendam Open en Zechsal wordt clubsponsor van de TC Veendam.

Door de naam Zechstein aan één van de grootste tennistoernooien in het Noorden te verbinden willen Zechstein Minerals en Zechsal de bekendheid van de wereldunieke bron in de regio vergroten. Het is daarbij logisch dat aansluiting wordt gezocht met een sportief evenement, gezien de toepassing van Zechsal bij sporters.

Zechstein Veendam Open
Veendam Open is het grootste tennistoernooi van de Ommelanden. Jaarlijks komen in september honderden tennissers uit Groningen en Drenthe naar het tennispark in Veendam.
Vanaf 2014 ‘Zechstein Veendam Open'!

Wereldunieke bron
Zechstein Minerals, dat verbonden is met Nedmag, wint speciale zuivere ladingen van het wereldunieke magnesiumzout in Tripscompagnie. Dit ‘premium' magnesiumzout wordt gebruikt voor heilzame toepassingen op mens en dier. Zechstein Minerals exporteert dit zuivere magnesium in vaste en vloeibare vorm naar meer dan 40 landen. Zechsal neemt het magnesium af van Zechstein Minerals en maakt er producten voor therapeuten en consumenten van. Ook Zechsal heeft een groeiende internationale klantenkring. Geen wonder, want het magnesium uit de Zechsteinbron is inmiddels wereldwijd erkend als het beste natuurlijke magnesiumchloride dat er te krijgen is. De producten worden onder andere ingezet als hulpmiddel bij spier- en gewrichtsklachten, vermoeidheid en stress. Maar ook sporters en sportverzorgers gebruiken Zechsal om sneller te herstellen na een inspanning en bij behandeling van blessures.

Ondertekening
Zaterdag 29 maart om 14.30 uur zullen de sponsorcontracten worden ondertekend. Deze ondertekening vindt plaats tijdens de Open Dag op het Tennispark van TC Veendam.