Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansen, zingen, muziek maken en toneel spelen, wie wil dat nu niet?!

Door op zaterdag, 22 maart, 2014 - 16:33


Archieffoto

OPEN HUIS - Kom dan allemaal op 5 april en op 12 april tussen 11.00 en 13.00 uur naar cultuurcentrum vanBeresteyn naar de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Iedereen die een muziekinstrument wil proberen, wil dansen en zingen, toneel wil spelen is van harte welkom .
Om iedereen de ruimte te geven om al die leuke dingen uit te proberen, hebben we de activiteiten verdeeld over twee ochtenden. Op 5 april presenteren we de snaar- en toetsinstrumenten, zang en theater, op 12 april de blaasinstrumenten, slagwerk en ballet.

Proefles
Eens een instrument of een zangles proberen? Dat kan! Voor € 5,- kan iedereen een proefles krijgen. Tijdens het open huis liggen aanvraagformulieren klaar. In de periode april, mei en juni krijg je een uitnodiging van de docent voor de proefles!


Archieffoto

Ronde Ruimte
De Ronde Ruimte is de ruimte naast de balie van het cultuurcentrum. Elke maand is er een presentatie van een van de instellingen in vanBeresteyn.
De hele maand april presenteert de Muziek-, Dans- en Theaterschool zich daar. Dat betekent dat er elke dag een korte presentatie is of een open les. En soms mag je meedoen, zoals bij theater! Je mag improviseren met boekhandelaar Vlieger.

Improvisatietheater voor en door kinderen in de Ronde Ruimte
Boekhandelaar Vlieger brengteen boek in kleine fragmenten tot leven en begeleidt de improvisaties van het publiek tot een goed einde. De voorstelling past zich aan aan een thema of onderwerp. Soms is er een bevriende muzikant op bezoek in de boekhandel van de Vlieger en worden de verhalen vergezeld van muziek.

Dit kan op 1, 2, 8, 15 en 16 april van 16.00 - 17.00 uur. Let voor de tijdstippen van de overige presentaties op de website (mdtveendam.nl) of op de aankondigingen in de Ronde Ruimte.


Archieffoto