Overslaan en naar de inhoud gaan

Toonaangevend kamermuziekconcert in Huis voor de Kunst

Door op donderdag, 13 maart, 2014 - 12:14

KUNST EN MUZIEK - Toonaangevend kamermuziekconcert ter afsluiting van een succesvolle serie kamermuziekconcerten dat mede door de grote waardering van een (toon)kunstminnend publiek een vervolg gaat krijgen! Zondag 6 april zal in het teken staan van de onovertroffen componisten: W.A. Mozart, R. Schumann en M. Bruch.

In de exclusieve en sfeervolle ambiance van het Huis voor de Kunst zullen drie professionele musici aantreden, die deze serie van kamermuziekconcerten met muzikale virtuositeit voor u gaan afsluiten. Rolinka Niers (klarinet), Kees Dekkers, (altviool) en Pieter van Delden (piano) die o.a. een belangrijke plaats innemen binnen het VKSO zullen met hun grote solistische kwaliteiten, u een muzikale beleving van hoog niveau bieden, in het huidige ensembleverband.

Na afloop van dit bijzondere kamermuziekconcert kunnen de aanwezigen een unieke kunstcollectie bezichtigen dat met veel passie de afgelopen drie decennia bijeen is verzameld door Jan Starke
(initiator van het Huis voor de Kunst Veendam en het Huis voor de Kunst Ootmarsum). Deze kunstcollectie bestaat uit figuratieve kunst uit de 19e en 20ste eeuw: schilderijen, sculpturen en toegepaste kunst zoals zilver en porselein.

Deze serie kamermuziekconcerten wordt mede mogelijk gemaakt door de stichting Muziek & Kunst, een samenwerking van het Huis voor de Kunst en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest.

Wanneer: 6 april
Locatie: Huis voor de Kunst, Stationsstraat 10 te Veendam
Aanvang: 11.30 - 13.15 uur.
Entree: € 15,00 incl. koffie/ thee en heerlijke traktaties.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa maar wilt u zeker zijn van een plaatsje kunt u per e-mail of telefonisch reserveren: info@muziekenkunst.com of tel: 0598-633366.

Meer informatie: www.muziekenkunst.com of www.vkso.nu