Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderbingo in Wijkcentrum Dukdalf woensdag 12 maart

Door op dinsdag, 11 maart, 2014 - 14:46

BINGO - De kinderbingo is een terugkerend maandelijks evenement van de Wijkvereniging Sorghvliet. De kinderbingo wordt op elke tweede woensdag van de maand gehouden in Dukdalf. Het is enorm gezellig en er zijn veel en leuke prijzen te winnen.

Afhankelijk van de opkomst wordt het aantal speelrondes bepaald met daartussen een pauze van enkele minuten. In de pauze krijgen de kinderen een glas ranja en wat lekkers. Op een kaart is het de bedoeling om eerst het bovenste (BOE) of onderste (BA) rijtje vol te krijgen. Als de BOE en BA eruit zijn gaan we verder voor de volle kaart en dat noemen we gewoon bingo. Bij elke ronde (BOE, BA en BINGO) krijgen de kinderen een prijs mits de bingo is goedgekeurd.

De kinderbingo begint om 14:00 uur en eindigt ongeveer om 16:00 uur (afhankelijk van de opkomst). Omdat het een kinderbingo betreft hebben we wel een leeftijdsgrens. Kinderen zijn welkom vanaf 7 jaar tot en met 12 jaar.

Kinderen die lid zijn van de Wijkvereniging Sorghvliet kunnen voor €2,50 meedoen. De kinderen die niet lid zijn van de Wijkvereniging Sorghvliet betalen €3,50 bij binnenkomst.