Overslaan en naar de inhoud gaan

Medailles Judoschool Veendam tijdens 38e Hunebedtoernooi te Borger

Door op dinsdag, 11 maart, 2014 - 10:00

JUDO - Terwijl een deel vanuit Veendam en omgeving in Eindhoven aanwezig was voor de Nederlandse Kampioenschappen -15 was er ook een deel naar Borger vertrokken om deel te nemen aan het 38e Hunebedtoernooi te Borger.

In het eerste blok behaalden Daniël Doedens (Juveko), Destin Berger en Nils van Oostrum alledrie een tweede plaats. Wesley Ploeg behaalde een derde plaats.

Het tweede blok was namens Judoschool Veendam iets drukker bezet en daar zijn de volgende prijzen behaald: Alex Rijff een eerste prijs (hij stond samen met zijn zusje op het podium ;-)) en ook een eerste prijs voor Michelle Zegerius. Caitlin Keizer wist een mooie tweede prijs in de wacht te slepen en voor Larissa Bultena was er een derde prijs.

Na de middag behaalden Anas Schreuder en Sven van Oostrum elk een eerste plaats, Maurice van der Laan mag een bronzen medaille aan zijn snel groeiend aantal bekers en medailles toevoegen.

In het laatste blok was Judoschool Veendam ook weer nadrukkelijk aanwezig bij de verschillende prijsuitreikingen. Dylan Ploeger, Lars van Oostrum en Tsjuck Kingma mochten een gouden medaille in ontvangst nemen. En als allerlaatste ontving Niels Veldthuis nog een medaille voor het behalen van de vierde plaats!

Coaches Fabian, Matteh en Peter kijken terug op een zeer geslaagde, sportieve dag!