Overslaan en naar de inhoud gaan

Kunstkot Kids Disco Party start op 21 maart

Door op vrijdag, 7 maart, 2014 - 18:43

Door Kunstkot

KUNSTKOT - Binnenkort start een nieuwe sensatie in Veendam voor kinderen t/m 14 jaar. Een aantal in Veendam zeer bekende DJ's en MC's organiseren dit feest om de week en halen alles daarbij uit de kast. Het speciale van deze disco is dat je niet alleen kan chillen, dansen en genieten van de muziek, maar je mag ook gewoon tafeltennissen, tafelvoetballen, poolen en gamen op alle spelcomputers. Verder zijn er natuurlijk de beroemde Kunstkot Mega Lolly's te winnen tijdens de leuke wedstrijdjes die de DJ's organiseren. Dit kunnen talentenjachten, standbeeldendisco's of bijvoorbeeld danswedstrijden zijn. Iedereen krijgt na afloop van zo'n Superdepuper avond altijd iets lekkers mee naar huis.

Als je komt, dan moet je je zo gek mogelijk schminken en verkleden, want de allergekste creatie kan een gratis Kunstkot Kinderfeest winnen t.w.v. 100 euro! Deze prijs mag de organisatie elke maand uitdelen.

Ook voor de ouders, die graag bij hun kinderen willen blijven, is het gezellig gemaakt. In het grote Atelier staat koffie, thee en ranja klaar om even heerlijk te relaxen en te genieten van het plezier van hun kinderen.

De kosten zijn 4 euro per kind (incl. 2 consumpties) Het adres is Dr. Bosstraat 71 (Achter de Autorama) in Veendam.

Telefoonnummer 06-14788782. Email info@kunstkot.nl

Dus mis het niet en kom 21 maart van 19:00-21:30 naar Kunstkot voor dit super feest ! Meer informatie vind je op de website www.kunstkot.nl