Overslaan en naar de inhoud gaan

Oudervereniging OBS de Viermaster gaat oud papier inzamelen in de wijk

Door op donderdag, 6 maart, 2014 - 09:24

OUD PAPIER - Vanaf vrijdag 28 maart gaat Oudervereniging OBS de Viermaster maandelijks elke laatste vrijdag van de maand het oud papier ophalen in de wijk Sorgvliet en wel specifiek de Rivierenbuurt en de Provincienhoek. De inzameling op de locatie Lauwers en Kieler Bocht is sinds de introductie van de papiercontainers in gemeente Veendam enorm teruggelopen en daarom hebben we besloten om het oud papier in de wijk te gaan ophalen.

We beschikken over een groep vrijwilligers om met de inzameling in de wijk van start te gaan. Elke laatste vrijdag van de maand zullen we in de wijk aan het begin van de avond met een perswagen het oud papier ophalen. De oud papier container kan op de hiervoor aangewezen verzamelplaats worden aangeboden.

Vanaf het moment dat we van start gaan met het ophalen van het oud papier in de wijk zal alleen de container op de locatie Kieler Bocht nog aanwezig zijn.

We hebben onze plannen gedeeld met de gemeente en zijn in gesprek om het beleid rondom de inzameling binnen de gemeente gezamenlijk nader vorm te geven.

We verwachten als school op deze wijze meer oud papier op te halen en daarmee deze voor onze school belangrijke bron van inkomsten te verhogen zodat de school, de leerlingen en daarmee onze wijk hiervan kan profiteren.