Overslaan en naar de inhoud gaan

Windturbines en waardedaling onroerend goed Veendam en omstreken

Door op woensdag, 5 maart, 2014 - 08:00

Door Tegenwind N33

WINDMOLENS - Wat betekent een windturbinepark van 34 turbines van 185 meter hoog voor de waarde van uw woning? Hebt u rechten om schade te verhalen? En bij wie moet u dan zijn? Hoe groot zijn uw kansen op succes? Krijgt u alles vergoed? Wat is de beste strategie? Voor deze vragen en nog veel meer organiseert Tegenwind N33 een informatieavond voor ALLE huiseigenaren in het plangebied N33.

De avond wordt ingevuld door dhr. Maurice Bakker, deskundige van het Planschade instituut (planschadeinstituut.nl) in samenwerking met dhr. Rob Rietveld, directeur van de NLVOW (nlvow.nl) en woordvoerder van Tegenwind Veenkoloniën.

Het streven van TegenwindN33 is en blijft het voorkomen van plaatsing van windturbines binnen een straal van 2 kilometer van onze huizen. Echter wij vinden het van belang dat alle inwoners van het plangebied goed geïnformeerd worden over de financiële gevolgen en de mogelijkheden om uw verhaal te halen, mochten de turbines er toch komen. Laat u niet verrassen, maar wees voorbereid.

Datum en plaats: woensdag, 12 maart a.s. Dorpshuis Meeden, Tussen baide meulens 16, Meeden. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: gratis.