Overslaan en naar de inhoud gaan

VEENstroom organiseert inloopavonden zonnestroom

Door op maandag, 3 maart, 2014 - 11:00

Door Veenstroom

WINKEL - Terwijl uw partner winkelt, regelt u de toekomstige ruimte in uw budget om te kunnen blijven winkelen op de donderdagavond...!

Te beginnen op donderdagavond 6 maart zal de winkel van VEENstroom aan het Museumplein in Veendam (Hoek Kerkstraat 56) open zijn voor belangstellenden die onafhankelijke en objectieve informatie willen over de mogelijkheden van het opwekken van eigen zonnestroom. De winkel is open van 19.30 tot 21.00 uur.

VEENstroom is de handelsnaam in de Veenkoloniën (Veendam, Pekela's, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer) van Coöperatie Duurzame Energie Veenkoloniën u.a.
De coöperatie is een vereniging van leden en een bestuur die samen de duurzaamheid in het veenkoloniale gebied willen vergroten. Voor de coöperatie werken diverse deskundigen die vrijwillig hun kennis ter beschikking stellen. Het motto is: 100% voor u, 100% van u en 100% duurzaam.

Alle waarde die voortkomt uit de initiatieven en activiteiten van de coöperatie staat ter beschikking van de leden en is van de leden. De coöperatie verkoopt zelf geen zonnestroom- of andere installaties maar werkt samen met regionale leveranciers en bedrijven, om op die manier de werkgelegenheid in de eigen regio te stimuleren.