Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert Continental kids in de Hoeksteen op zaterdag 8 maart

Door op zondag, 2 maart, 2014 - 17:00

CONCERT - Op zaterdag 8 maart is er iets speciaals: een concert van de Continental kids!
De Continental kids zijn een groep kids van 8 t/m 12 jaar die samen vooral lekker komen zingen en ook toneelspelen. De kids zijn een speciaal kinderkoor dat een jaar lang samen oefent en optreedt. Sommige kinderen wonen in de provincie Groningen maar andere komen van veel verder weg. Ze komen uit heel Noord- en Oost-nederland.

Ze hebben een gevarieerd programma met zang, dans en toneel en willen je iets laten zien en horen over hun God. Het thema van dit seizoen van de Continental kids is "DOEN!!" Dat God van je houdt betekent niet dat je vanaf nu rustig aan kunt doen. Nee, wie God kent kan juist niet stil blijven zitten! De Continental Kids gaan samen met jou op zoek naar wat je allemaal kunt doen en vooral ook hóé je dat kunt doen! Met lekkere liedjes als 'Samen', 'Doen!', 'Do the Do Do', 'Twijfel Niet', 'Petrus' en 'Het leven is een feestje' krijg je de ene tip na de andere!

Het programma is net als de andere kindermiddagen die iedere 2e zaterdag van de maand in De Hoeksteen zijn van 15.30-17.00 uur. Je vindt De Hoeksteen aan de Blankensteinkade 8. 

De entree is € 3,50 voor iedereen t/m 12 jaar, anderen betalen € 5,00. Jong en ouder gaan zich geen minuut vervelen!!