Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie bedenkt de nieuwe naam voor Peuterspeelzaal Ommelanderwijk

Door op donderdag, 27 februari, 2014 - 09:01

VERZIN EN WIN - Dinsdagochtend 4 maart wordt een bijzondere ochtend voor de peuters van peuterspeelzaal De Molenwiek in Veendam. Om 8.45 uur zwaaien ze hun oude locatie gedag en fietsen naar hun nieuwe locatie aan de Houtduifstraat. Ze worden begeleid door leidster Mirjam Hensens en de oudste kinderen van de basisschool.

Wie bedenkt de nieuwe naam?
De nieuwe locatie heeft nog geen naam. Compaen wil de naam laten verzinnen door inwoners van Ommelanderwijk en Zuidwending. Dus heeft u een leuke, briljante of ludieke ingeving? Mail hem voor 1 april naar info@compaenveendam.nl. Een speciaal samengestelde commissie gaat uit alle inzenders de leukste en meest toepasselijke naam kiezen. Is dat uw inzending? Dan ontvangt u van ons een leuke attentie met cadeaubon. De nieuwe naam wordt bekend gemaakt tijdens de officiële opening op 13 mei (onder voorbehoud).

Speelzalen van Compaen
De Molenwiek is één van de zes peuterspeelzalen in de gemeente Veendam. Deze zijn allen onderdeel van Compaen en bieden leerzame speelmogelijkheden aan kinderen van 2½ tot 4 jaar.

Alles onder één dak
De verhuizing leidt ertoe dat peuterspeelzaal De Molenwiek, buitenschoolse opvang Hoi Pippeloi en basisschool De Ommewending zich onder één dak bevinden. Deze bundeling draagt bij aan de waarborging van een soepele doorgaande lijn van peuters naar het basisonderwijs.

Het nieuwe adres van De Molenwiek wordt Houtduifstraat 24, 9644 VL Veendam.