Overslaan en naar de inhoud gaan

De PeerGroup (Drentse Bluesopera) en vanBeresteyn op zoek naar spelers, zangers en meer!

Door op donderdag, 20 februari, 2014 - 15:10

Informatieavond gepresenteerd door Arno van der Heyden op woensdag 5 maart in vanBeresteyn

ZOEKEN - Er staat een hoop te gebeuren in Veendam!!  Komende zomer maakt de PeerGrouP, het locatietheatergezelschap van Noord-Nederland (bekend van voorstellingen als ‘De Drentse Blues Opera' en ‘Once upon a time in het veen'), een nieuwe muziektheatervoorstelling: Circus in Veen, met uitvoeringen in Veendam in de zomer van 2014.

In 2014 bestaat Cultuur en Congrescentrum vanBeresteyn tien jaar en dat wordt gevierd met tal van activiteiten in het seizoen 2014/2015 waaronder een groots opgezet openlucht theater-spektakel in mei 2015.

Voor beide voorstellingen zijn de makers op zoek naar enthousiaste, gedreven amateurspelers en -zangers die mee willen spelen en zingen.

De PeerGrouP zoekt naast spelers en zangers, ook mensen die als 'circusartiesten' mee willen draaien. Je hoeft geen jongleur of koorddanser te zijn. Maar iedereen die iets heel goed kan en dat leuk vindt om te doen in een voorstelling, in een choreografie met live muziek erbij. Dat kan motorcrossen zijn of hondendressuur. Modelvliegtuigen vliegen, vuurspuwen of turnen.

Op 5 maart om 19.30 uur is er een informatieavond in theater vanBeresteyn. De PeerGrouP als vanBeresteyn presenteren op die avond hun plannen en leggen uit naar wie ze op zoek zijn. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Arno van der Heyden.

Lijkt meespelen je leuk of ken je mensen die echt op het podium moeten staan, kom dan op woensdag 5 maart naar vanBeresteyn.
Graag wel even aanmelden per mail vóór 1 maart: ginet.venema@veendam.nl

Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, kijk dan op onze websites voor meer informatie:
www.peergroup.nl / www.vanberesteyn.nl