Overslaan en naar de inhoud gaan

Meteoor Jeugd 6 ook nog kampioen!

Door op woensdag, 19 februari, 2014 - 11:43

Tekst en foto SV Meteoor

BADMINTON - Tijdens de Regionale Jeugd Kampioenschappen in Veendam werden ook nog 2 in te halen competitiewedstrijden gespeeld. De teams Meteoor J5 en Meteoor J6 moesten beide nog een wedstrijd spelen. Voor team J6, de koploper in de competitie was het een belangrijke wedstrijd. Zij moesten nog tegen de nummer 2 spelen en met een voorsprong van 8 punten moest er nog één partij gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap. De wedstrijd werd met 7-1 gewonnen en het kampioenschap was binnen.

Het team bestaande uit Marloes Ahlers, Danique Bloeming, Sander Baas, Kylian Halmingh, Bart Kruizinga en Patrick Schulte spelen nog niet zolang badminton en kwamen dit seizoen voor het eerst uit in de Jeugd Beginnerscompetitie 2013-2014 van regio Noord. Het team heeft alle wedstrijden met overmacht gewonnen en is dan ook klaar om het volgend seizoen in de reguliere jeugdcompetitie de opgaande lijn door te zetten.

Tijdens het gisteren gehouden Ouder-kindtoernooi werd het team gehuldigd door voorzitter Koos Kuilman en deze sprak de wens uit dat het team ook volgend seizoen weer met even veel plezier zal deelnemen aan de competitie.