Overslaan en naar de inhoud gaan

PvdA Veendam klaar voor de verkiezingscampagne Gemeenteraad 2014

Door op maandag, 17 februari, 2014 - 13:45

PvdA - Op 19 maart zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad, de PvdA in Veendam is in ieder geval klaar voor de strijd. Afgelopen vrijdag hielden de Sociaal Democraten een aftrapbijeenkomst voor de campagne in stationsrestauratie Het Perron, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een prachtig rood café met op het pleintje ervoor de rode PvdA bakfiets.

Campagneleider Jolanda Bakema-Strik deed uiteen aan de aanwezige leden hoe de campagne in Veendam er uit gaat zien. Daarnaast was landelijk PvdA campagnestrateeg Pieter Paul Slikker aanwezig, die een vlammend betoog hield over de strategie van campagne voeren speciaal voor gemeenteraad verkiezingen.

Er valt zeker wat te kiezen want het maakt wel uit welke partij er aan de knoppen draait in de gemeente. Helemaal nu er op het sociale domein veel staat te veranderen met de diverse extra taken voor de gemeente. 

De bijeenkomst werd muzikaal omlijst door de PvdA band, waar oa raadslid Bert Bos en voorzitter Willem de Vries in spelen.

De PvdA is een partij die 4 jaar lang campagne voert. Niet alleen tijdens de verkiezingen zijn ze in gesprek met inwoners, maar het hele jaar door. Dat doen ze onder andere door iedere maand een wijk in te gaan om van mensen zelf te horen wat er speelt in hun wijk en waar ze tevreden en ontevreden over zijn. Ook het PvdA ombudsteam staat altijd klaar om mensen te helpen.

De Partij van de Arbeid werkt aan een sociaal en sterk Veendam