Overslaan en naar de inhoud gaan

Anastasiya Mulder (15) benoemd tot erejeugdlid TC Veendam

Door op zaterdag, 15 februari, 2014 - 17:24

Tekst Tennis Club Veendam

TENNIS -
In Anastasiya Mulder (15) heeft de Tennis Club Veendam een zeer talentvolle speelster, die op 7 jarige leeftijd lid van TCV werd. Al snel blijkt, dat Anastasiya een meer dan gemiddelde speelster is en op 10 jarige leeftijd begint voor haar het trainen en het meedoen aan het K-jeugd tenniscircuit. In het begin nog regionaal, maar spoedig door het hele land. In 2012 wordt Anastasiya Nederlands Kampioen meisjes tot en met 14 jaar. Ook in 2013 weet Anastasiya titels te veroveren: Nederlands kampioen in het meisjesdubbel tot en met 16 en district jeugd kampioen Groningen/Drenthe in de categorie meisjes tot en met 16 jaar. Dit jaar worden deze DJK van 26 tot en met 30 mei op het tennispark van TC Veendam gehouden.

Anastasiya verhuist voor haar sport naar Berlicum, waar ze intern gaat bij haar nieuwe trainster Olga Kalyuzhnaya, de nummer 2 van Nederland. Ze volgt op Olga's tennisacademie een exclusieve opleiding voor echte toptalenten op individuele basis. Voor de toekomst wil Anastasiya zich verder in het tennis ontwikkelen door het spelen van ITF toernooien en het spelen van Futures in binnen- en buitenland. Dat ze ook al bij de senioren haar mannetje staat, bleek tijdens het ranglijsttoernooi van Cream Crackers in Groningen, waar Anastasiya als winnares van de baan stapte.

Op basis van haar unieke en uitmuntende tennisprestaties heeft TC Veendam Anastasiya Mulder benoemd tot erejeugdlid van de vereniging.