Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies Night bij Filmhuis vanBeresteyn met de film Toscaanse Bruiloft

Door op vrijdag, 14 februari, 2014 - 15:26

LADIES ONLY - Op 9 april de tweede editie Ladies Night bij Filmhuis vanBeresteyn met de film Toscaanse Bruiloft.

Na het succes van de eerste Ladies Night in vanBeresteyn afgelopen november, komt een vervolg op woensdag 9 april. De succesvolle film Toscaanse Bruiloft past naadloos in een avond voor vriendinnen, zussen en collega's.
De film speelt zich af in het zonovergoten Italië waar in een luxe landhuis mensen hun droombruiloft kunnen vieren. Met o.a. Simone Kleinsma, Jan Kooijman, Lieke van Lexmond en Ernst Daniel Smid. De film is geschreven en geproduceerd door hetzelfde team als Verliefd op Ibiza.
In de foyer staan op deze avond tal van ondernemers die producten presenteren op het gebied van hair, beauty, lifestyle, fashion en andere artikelen die vrouwen over het algemeen interesseren. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje bij binnenkomst vanaf 19.00 uur en tijdens de pauze van de film. Natuurlijk wordt er zoals het een Ladies Night betaamt, een goed gevulde Goodiebag uitgereikt na afloop van de avond.

Entree voor deze Ladies Night bedraagt € 12,00. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop op ma t/m vr van 13.00 - 16.30 uur bij de balie in het Cultuurcentrum.