Overslaan en naar de inhoud gaan

Ford Wensink Veendam bekroond met de Chairman's Award

Door op vrijdag, 14 februari, 2014 - 13:45

AWARD - Ford Nederland heeft deze week bekendgemaakt, dat de 10 sales afdelingen van Ford Wensink de Chairman's Award in de wacht hebben gesleept. De award wordt toegekend aan het best presterende Ford dealerbedrijf in Nederland.

Wensink scoorde in de hoofdgroep van grotere dealerholdings het hoogste op zowel verkoopprestaties als klanttevredenheid en behaalde een gemiddelde score van 8,95 op een schaal van 10. Sales Directeur Ford Alex Klaassen is zeer content met het behaalde resultaat. ‘De naam Chairman's Award doet wellicht vermoeden dat de prijs voor één persoon is bestemd, maar deze beoordeling is natuurlijk een kroon op het werk van alle Ford medewerkers in onze 10 vestigingen. Zij hebben hiermee een prima teamprestatie geleverd.'

Het is de eerste keer dat Ford Wensink deze onderscheiding heeft gewonnen. Klaassen: ‘Eind 2009 heeft de Wensink organisatie Ford als merk toegevoegd. Vanaf 2010 hebben er vervolgens ieder jaar één of meerdere overnames van Ford vestigingen plaatsgevonden. We hebben in de afgelopen jaren met name hard gewerkt aan het uniformeren van onze werkwijze en procedures, om ons kwaliteitsniveau te optimaliseren. Deze prijs is een bevestiging dat we daarmee goed op weg zijn. De award zal binnenkort door de directie van Ford NL worden uitgereikt.

Ford Wensink heeft inmiddels vestigingen in Winschoten, Assen, Veendam, Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Arnhem, Elst, Nijmegen en Wijchen.