Overslaan en naar de inhoud gaan

1 euro bingo Bijleveldcentrum Wildervank komt ten goede aan de Sinterklaasintocht

Door op dinsdag, 11 februari, 2014 - 10:51

BINGO - Op de eerste maandag van de maand wordt een bingoavond georganiseerd in het Bijleveldcentrum in Wildervank met uitzondering van de vakantiemaanden augustus en september. Namens de Ondernemersvereniging Wildervank wordt door Henk Robben diverse evenementen in Wildervak georganiseerd waaronder een Scheepsjoagersmarkt, Ladys Night, Bingoavonden en een Sinterklaasintocht met daar aansluitend een Sinterklaasfeest voor de kinderen in de Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank. De opbrengsten van de bingoavonden komen ten goede aan de Sinterklaasintocht Wildervank.

Er zijn mooie prijzen te winnen zoals vleesprijzen, goed gevulde tassen met boodschappen, cadeaukaarten van de Hema, Action, Xenos, Praxis, Gamma enz. Er worden 10 ronden gespeeld elke ronde kost 1 euro
De elfde ronde betreft een superronde, deze kost 3 euro en bestaat uit prachtige prijzen. In de grote pauze wordt een verloting gehouden (10 rollades). De nummers voor de verloting kosten 50 eurocent per stuk en 10 voor 3 euro.

Henk Robben heeft gedacht de bingoavonden een impuls te geven en de consumpties koffie, frisdrank, en de warme snacks voorlopig aan te bieden voor slechts 1 euro.

De bingoavonden worden gehouden op de eerste maandag van de maand, te weten op 3 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli, 6 oktober, 3 november en 1 december 2014.

De eerstvolgende bingoavond is maandag 3 maart, aanvang 19.30 uur in het het Bijleveldcentrum in Wildervank.