Overslaan en naar de inhoud gaan

Lohues terug in vanBeresteyn

Door op donderdag, 6 februari, 2014 - 12:57

Nog kaarten beschikbaar voor zondagmiddag 23 februari

THEATER - De voorstelling draagt de titel ‘D', genoemd naar het gloednieuwe album dat vanaf deze maand verkrijgbaar is. De nieuwe CD bevat een selectie uit de nummers die Daniël de afgelopen maanden schreef in hotelkamers tijdens het reizen, maar ook terug bij de kachel in Erica. ‘De liedjes gaan over vriendschap en liefde. Over het leven op het platteland, en over dat je altijd ‘jezelf' nog hebt. De plaat is opgenomen op verschillende plekken, net als de songs op verschillende plekken zijn geschreven.', aldus Lohues. De tournee van meer dan zeventig voorstellingen vol nieuwe verhalen, songs uit het verleden en nieuwe liedjes, is van februari tot juli in het hele land te horen en te zien. Op 22 en 23 februari in vanBeresteyn in Veendam.
Voor het theaterconcert van Daniël Lohues zijn voor de zondagmiddag nog kaarten beschikbaar. De zaterdagvoorstelling is geheel uitverkocht.
Naast nummers van het nieuwe album komt ook een selectie van liederen uit z'n inmiddels rijke oeuvre voorbij. Lohues zoals men hem kent dus!

Aanvang is 15.00 uur
Reserveren via www.vanberesteyn.nl of 0598-634566
Theater vanBeresteyn, Museumplein 5, Veendam