Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormvogels Veendam presenteert nieuwe hoofdsponsor

Door op maandag, 3 februari, 2014 - 08:40

WIELRENNEN - Onder het toeziend oog van diverse genodigden heeft de Stormvogels Veendam haar nieuwe hoofdsponsor, Eerens Sloopwerken BV uit Assen, gepresenteerd. De sponsor en de vereniging zijn een vierjarig contract aangegaan.

Directeur Robert Eerens, zelf oud-wielrenner van de Stormvogels, hecht veel waarde aan de ondersteuning van de wielerclub. "Mijn ambities komen overeen met die van de club" zegt Eerens. Vanaf de jeugd moet de opleiding goed verzorgd zijn. "Uiteindelijke doel is dat deze renners de kans krijgen eliterenner te worden binnen onze eigen vereniging" vult voorzitter Sievert Uneken aan.

De komende 4 jaar koersen de Stormvogels weer in een nieuw tenue. Naast Eerens zijn ook de andere shirtsponsors gepresenteerd, te weten: A&I Kwant, Hotel Parkzicht, GEO+, Klein Architecten, Westerman Keurslager en ON AIR Event Support.

Zoals al eerder in de pers vermeld zijn er met de gemeente Veendam gesprekken gaande over een nieuwe accommodatie op de Langeleegte. Een ontwikkeling die helemaal past bij de huidige ontwikkelingen binnen de club. In korte tijd is de vereniging gegroeid richting de 300 leden en vele vrijwilligers staan garant voor de organisatie van diverse wedstrijden, tochten en clinics.

Stormvogels Veendam is erg content met de ondersteuning van deze sponsors en ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!