Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun zoekt vrijwilligers/stagiaires

Door op zaterdag, 1 februari, 2014 - 07:00

SUMMERFUN - Het grootste en bekendste project van welzijnsinstelling Compaen is toch wel Summerfun. Vooral in de zomervakantie, maar ook op andere momenten in het jaar organiseren ze creatieve en sportieve activiteiten voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar. De laatste jaren richten ze zich ook op activiteiten waar het hele gezin aan mee kan doen, want tenslotte hebben ze allemaal vakantie.

In het voorjaar starten de voorbereidingen. Het team komt zelf met activiteiten, er worden contacten gelegd met organisaties die voor Summerfun iets organiseren, er worden afspraken gemaakt, start de publiciteit en dan uiteindelijk in de zomermaanden de uitvoering.

Summerfun is op zoek naar vrijwilligers die helpen bij de voorbereiding en/of in de uitvoering. Dat hoeft niet de hele zomervakantie, dat kan ook een aantal dagdelen.

Ook stagiaires zijn welkom. Leerlingen die een recreatiestage moeten doen, maar ook voor een maatschappelijke stage kan je bij Summerfun terecht.

Binnen Summerfun is er ruimte voor eigen ideeën. Heb je een leuk idee voor een activiteit? Laat het weten!

Summerfun staat en valt met vrijwilligers. Zijn die er niet, dan is er ook geen Summerfun, of een beetje Summerfun. En dat wil het team natuurlijk koste wat kost voorkomen, want niet iedereen gaat tijdens de zomervakantie weg, en daarom is er Summerfun.

Vind jij het belangrijk dat de jeugd in Veendam een leuke zomervakantie heeft, help het FunTeam van Compaen. Je mag contact opnemen met Bijka Scholtens, coördinator Summerfun, tel. 0598-698119 of per e-mail bscholtens@compaenveendam.nl