Overslaan en naar de inhoud gaan

Team 4 SC Meteroor beste 2e met grote kans op promotie!

Door op maandag, 27 januari, 2014 - 17:26

Tekst SV Meteoor

BADMINTON - Dit weekend werden de laatste wedstrijden van dit competitieseizoen gespeeld. Team 1 mocht het opnemen tegen BC 70 Veluwe en verloor met 2-6. Team 1 staat op de 8e plaats van de ranglijst en zal daarom volgend jaar uitkomen in de 4e divisie i.p.v. de 3e divisie.

Team 2 speelde dit weekend tegen BC Drachten 2, voor drachten stond er nog handhaving op het spel dus er was veel spanning. Voor Meteoor was er helaas geen handhaving meer mogelijk, toch gingen ze er met de volle 100% voor en wisten ze 2 punten binnen te halen. Ze verloren met 2-6.

Team 3 speelde tegen het 1e team van Zwolle en speelden gelijk met 4-4. Hierdoor blijven ze op de 8e plaats staan en zullen ze volgend jaar samen met team 2 uitkomen in de hoofdklasse.

Team 4 had vandaag een belangrijke wedstrijd. Er stond nog veel op het spel want ze konden kampioen worden. Ze speelden tegen Bannink Mach 1 en wonnen met 8-0. Hierdoor was het afwachten wat BC GO! zou doen. Bij 2 punten verlies zou Meteoor team 4 kampioen zijn. Echter verloren ze maar 1 punt waardoor Meteoor 4 nu beste 2e is in de 1e klasse. Hierdoor zullen ze promoveren naar de hoofdklasse.

Team 5 speelde tegen Drachten 7 en verloren met 5-3. Hierdoor nemen ze nu de 3e plek in op de ranglijst en zullen ze zich handhaven in de 2e klasse. J1 speelde uit tegen Drachten J1. Ze wonnen met 6-2. Aangezien ze al vroeg in de competitie een goede voorsprong hebben opgebouwd zijn ze kampioen en promoveren ze naar de seniorencompetitie.

Jeugd 5 speelde uit tegen Bannink Mach J3 en verloren met 3-5. Volgend weekend spelen ze hun laatste wedstrijd tegen Meppeler Meppers J2. Jeugd 5 staat op de 7e plaats op de ranglijst en zal dus degraderen.