Overslaan en naar de inhoud gaan

Facebookpagina over Veendam van vroeger een groot succes

Door op zaterdag, 25 januari, 2014 - 08:09

Tekst Veendam Online

FACEBOOK - Wij hebben dinsdag 21 januari 2014 een Facebookpagina opgericht Oud Veendam, Het was na een dag al een onwijs succes. We hebben al 915 'Vind- ik- leuks'! (Oud) Veendammers komen spontaan bijeen en delen foto's & video's met elkaar. Ook ontmoeten veel mensen elkaar weer via de Facebookpagina Oud Veendam.

Wat doen wij ?
Wij plaatsen foto's en video's over het oude Veendam. Van Ommelanderwijk tot de Langeleegte, van de Langeleegte tot het Beneden Oosterdiep. Ook plaatsen wij oude schoolfoto's. De meeste foto's die U op onze pagina ziet zult U misschien niet eerder hebben gezien, want we plaatsen alleen maar ingezonden foto's.

Wij hebben het soms ook over leuke oude evenementen, kermissen, en bekende oudere Veendammers.

Foto's/ Video's insturen.
Wilt U een foto met ons of de Veendammer delen? Stuur ze dan privé via de chat naar Oud Veendam óf naar ons e-mailadres veendamonline@live.nl

Zet er wel een beschrijving bij, het adres waar de foto is genomen en of wij hem op de Facebookpagina mogen zetten. Wij zetten er uiteraard ook bij van wie de foto is door erbij te zetten 'Foto in bezit van...' Als U uw naam niet wilt vermelden, zet dat er dan ook bij !!

Wilt U onze Facebookpagina bekijken en liken? Zoek dan naar facebook.com/oudveendam!