Overslaan en naar de inhoud gaan

Lucas en Gea muziekmiddag in MFC Breehorn Veendam

Door op donderdag, 23 januari, 2014 - 07:02

BRUISEND HART - Voor de derde maal organiseert Bruisend Hart Veendam een muzikale middag op Valentijnsdag. Vrijdagmiddag 14 februari van 14.30-16.00 uur treden Lucas en Gea op voor alle 55-plussers uit de wijk Sorghvliet in Multi Functioneel Centrum Breehorn, Boven Westerdiep 86 te Veendam. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Vanaf 2000 heeft het muzikale duo Lucas en Gea veel hits gehad en diverse cd's uitgebracht. Zij treden in het hele land op, maar zijn 14 februari weer in hun geboortestreek te horen. De bekende Lucas en Gea sound zorgt voor een onvergetelijke middag en natuurlijk zingt het duo ook de liedjes van hun net uitgebrachte cd.

Een toegangsbewijs voor deze muziekmiddag kost voor de 55-plussers uit de wijk Sorghvliet in de voorverkoop € 5,-. Dit is inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers en een consumptie met een hapje.

Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf donderdag 30 januari van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur te koop bij de receptie van de Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam. De voorverkoop sluit op 6 februari en vol is vol. Aan de kassa betaalt u € 6,-.

De lage toegangsprijs is mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires en door een bijdrage uit het wijkbudget. Voor informatie kan contact opgenomen worden met Anneke Ritzema, telefonisch (0598) 68 68 68 of per mail a.ritzema@zgmeander.nl

Multi Functioneel Centrum Breehorn is het ‘Bruisend Hart' voor de wijk. In en om MFC Breehorn worden het hele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Het MFC is er voor de buurt en de buurt is belangrijk voor het MFC Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werken op 14 februari drie jaar formeel samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van woonservicecentrum Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren. De activiteiten richten zich op welzijn, ontspanning of zijn themagericht. Zoals een kookcafé, voetbalcafé, bewegen met ouderen en meer. Ook organiseert Bruisend Hart grote activiteiten waaronder een jaarmarkt, ontspanningsavonden en thema-avonden. Bij alle activiteiten ondersteunen de leerlingen van Noorderpoort en Winkler Prins.

Woonservicecentrum Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. Zorggroep Meander staat voor zorg dicht bij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Het is een Multi Functioneel Centrum, wat betekent dat in hetzelfde pand andere instellingen zijn gehuisvest, zoals o.a. Kinderopvang Meander, NOVO en Compaen.