Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom sporten tijdens de Naschoolse Sport Activiteiten Gratis sporten voor kinderen!

Door op woensdag, 15 januari, 2014 - 12:50

SPORTEN - Ook in 2014 staan de Naschoolse Sport Activiteiten weer op de kalender. De activiteiten worden georganiseerd door de combinatiefunctionarissen sport van de gemeente Veendam in samenwerking met studenten die stage lopen bij Team Sport.

Tijdens de NSA doe je verschillende sport en spel onderdelen, je kunt daarbij denken aan tikspelen, trefspelen, balspelen, etc. De studenten doen hun uiterste best om er elke keer een super gezellige middag van te maken.

Nieuwsgierig geworden?
De eerst volgende activiteit is op woensdag 22 januari 2014 in de Wildervanckhal. Kinderen uit de groepen 3 t/m 5 zijn welkom van 13:15 - 14.15 uur en kinderen uit de groepen 6 t/m 8 zijn welkom van 14.30 - 15.30 uur. Op woensdag 29 januari 2014 staan de studenten in de Parkstadhal op dezelfde tijden klaar voor alle kinderen die graag een extra uurtje willen sporten.

Deelname aan de activiteit is helemaal gratis! Wel is het belangrijk om sportkleding en sportschoenen te dragen. Vergeet daarnaast je stempelkaart niet! Voor elke keer dat je aanwezig bent ontvang je op je kaart een stempel en als je kaart vol is krijg je een mooie prijs! Kijk op school of in de sporthal op de poster voor meer informatie over de Naschoolse Sport Activiteiten.