Overslaan en naar de inhoud gaan

3D presentatie Fraeylemaborg Slochteren, bloemenserie en Zwitserland

Door op woensdag, 15 januari, 2014 - 09:44

3D - Op woensdag 22 januari 2014 wordt er in wijkcentrum de Dukdalf te Veendam een 3D presentatie gegeven over de Fraeylemaborg te Slochteren, een bloemenserie en Zwitserland door Jan Menzinga. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en rond de 40.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 11 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage's en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Jan Menzinga maakt 3-dimensionale foto's met behulp van stereofotografie waarbij hij een speciale camera gebruikt. Deze camera heeft twee lenzen, waarmee twee opnamen tegelijk gemaakt worden. Worden deze twee opnamen tegelijk geprojecteerd dan ontstaat er diepte in de afbeelding. Om deze diepte goed te kunnen zien krijgt u voor deze avond een speciale bril te leen. Jan Menzinga was in oktober 2009 al eens eerder te gast bij Groei & Bloei afdeling Veendam met een 3-dimensionale reis door de natuur. Vanwege het grote succes van deze avond heeft Groei & Bloei afdeling Veendam hem opnieuw uitgenodigd voor een nieuwe serie.