Overslaan en naar de inhoud gaan

Groningers in Opstand Veendam is een feit

Door op woensdag, 15 januari, 2014 - 08:39

OPSTAND - Na de geweldige respons op de start van de actie Groningers in Opstand door Bram Reinders wordt er nu een volgende stap gemaakt. Er wordt nu lokaal gezocht naar ondersteuners die op plaatselijk niveau de actie kunnen ondersteunen en eigen acties kunnen opzetten.

In Veendam is sinds 13 januari de actiepagina Groningers in Opstand Gemeente Veendam een feit. Via Facebook kunnen geïnteresseerden zich melden om het vuur van de actie brandend te houden en de regering te bewegen structureel meer te doen voor de provincie Groningen.

Door de sluiting van bedrijven en de gaswinning gerelateerde schade komt de provincie Groningen steeds meer in de knel. Daarvoor is structureel een oplossing nodig.

De commissie Meijer heeft daarvoor een aantal voorstellen gedaan. De regering lijkt niet genegen deze tot beleid om te zetten.

Daarom ook Groningers in Opstand, voor een betere energie- en industriepolitiek, die mensen centraal stelt, voor een socialer beleid, dat mensen ook de kans geeft om zich te ontplooien.

Groningers in Opstand is een beweging voor het volk, los van enige politieke overtuiging, zonder ook maar iemand uit te sluiten.

Om Groningers in Opstand Gemeente Veendam te liken ga naar de facebook pagina. ( klik )