Overslaan en naar de inhoud gaan

Met Oudejaars Sponsorloop 11.000 euro opgehaald

Door op dinsdag, 14 januari, 2014 - 15:29

TUSSENBALANS - Op 31 december werd na veel voorbereidingen de Oudejaars Sponsorloop gehouden, met als initiator Fred van Loenen van Sportplein Indoorcentrum Veendam. De directe aanleiding is de ondersteuning voor de Voedselbank om een zo gewenste koelauto aan te kunnen schaffen. Het was een spontaan initiatief van Fred, en er werd vanuit diverse geledingen volop medewerking gegeven. Ons verslag kunt u hier nog eens nalezen.

Zonder koelauto is het niet toegestaan om gekoelde levensmiddelen mee te nemen uit het depot in Meppel. Hoe graag ze het ook willen om de cliƫnten beter met deze producten te kunnen voorzien.

Inmiddels is er via de sponsorloop door particulieren en bedrijven het zeer mooie bedrag van ruim 11.000 euro! binnengehaald. Nog lopende sponsorgelden zijn onderweg, en uiteindelijk moet er minimaal 26.000 euro binnen worden gehaald om de betreffende koelauto aan te kunnen schaffen.

Particulieren en/of bedrijven die ook een bijdrage willen leveren kunnen onder telefoonnummer 06 51098824 contact opnemen met Fred van Loenen.