Overslaan en naar de inhoud gaan

Discozwemmen met Nieuwjaarsduik in Muntendam

Door op zondag, 12 januari, 2014 - 19:59

MUNTENDAM - Op 3 januari jl. was er een soort van Nieuwjaarsduik in het D.G van den Noortbad in Muntendam Er kwamen iets meer dan 100 kinderen een avondje gezellig disco zwemmen!
Ook pappa's en mamma's namen een heerlijke duik in het zwembad.

Dj Jurrie Hofman draaide weer muziek die de kinderen zelf mooi vonden en menig verzoekje kwam dan ook voorbij wat resulteerde in veel dansen langs het zwembad! Natuurlijk krijg je dorst van al dat zwemmen en er was ook gezorgd voor de innerlijke mens. De kinderen kregen allemaal een pakje drinken en natuurlijk met nieuwjaar ook een borrelhapje! Om half tien moesten de laatste kinderen het bad uitgestuurd worden. Ze wilden nog wel een uurtje door!

Het was weer een groot succes en op naar de volgende disco en hopelijk dat de Jeugdwerkgroep Munstendam dan nog meer kinderen met hun ouders te begroeten! Natuurlijk dankt de Jeugdwerkgroep alle vrijwilligers, het badpersoneel van het D.G. van den Noortbad en de mensen van ZCM'86 voor hun hulp om dit alles in goede banen te leiden!

Op naar de volgende succesvolle zwemdisco met hopenlijk nog meer kinderen! Niet alleen uit Muntendam ook kinderen uit omliggende dorpen zijn van harte welkom bij de disco!