Overslaan en naar de inhoud gaan

vanBeresteynlezing door Johan Derksenover over Voetbal, TV en gekte in de sport

Door op donderdag, 9 januari, 2014 - 14:09

LEZING - Voor de vanBeresteynlezing op 21 januari komt voetbalanalyticus en hoofdredacteur van Voetbal International Johan Derksen naar vanBeresteyn. Derksen wordt gezien als het enfant terrible van de Nederlandse televisie en toch (of juist daardoor) winnaar van de Gouden Televizier Ring 2011 met het programma ´Voetbal International´.
Zijn presentatie zal ongetwijfeld bestaan uit ongezouten kritiek, ondubbelzinnige uitspraken, messcherpe analyses, boeiende anekdotes, humoristische voorbeelden en onverwacht nieuws.
De lezing heeft een interactief karakter zodat vragen van het publiek beantwoord zullen worden. Een sprankelende en bij voorbaat succesvolle avond, want wie wil er nu niet eens een 'live' VI-avondje meemaken en een kijkje achter de schermen krijgen in de voetbalwereld, bij hoe het programma tot stand komt, het blad wordt gerund, de samenwerking met zijn collega's nu daadwerkelijk is en (als het aan hemzelf ligt) hoe de stand is van de hedendaagse muziek.

De lezing begint om 20.00 uur, entree € 10,00. Jongeren tot 18 jaar betalen € 5,00. Reserveren wordt aanbevolen. Dit kan bij de theaterkassa 0598 - 634566, per email vanberesteyn@veendam.nl of de website www.vanberesteyn.nl