Overslaan en naar de inhoud gaan

Website EHBO vereniging Wildervank in de lucht

Door op donderdag, 9 januari, 2014 - 07:40

Tekst EHBO Wildervank

WEBSITE - Eindelijk na maanden van voorbereiding en vergaderen en natuurlijk niet vergeten het bouwen is het eindelijk zover een website voor de EHBO vereniging Wildervank.

Afgelopen dinsdag 7 januari is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het vaste onderkomen van de EHBO vereniging Wildervank, het Bijleveldcentrum te Wildervank, de website van de EHBO vereniging Wildervank gepresenteerd aan haar leden. Door het drukken op de knop opende de voorzitter van de vereniging de website.

Een frisse site met tal van wetenswaardigheden en informatie over de vereniging, maar ook over de alledaagse zaken die met de EHBO te maken hebben.
Formulieren voor het aanvragen van hulpverlening bij evenementen zijn toegevoegd alsmede een formulier om u op te geven voor een EHBO cursus of zich wil aanmelden bij de verenging.
Natuurlijk zijn er foto's op de site geplaatst van talloze activiteiten en zijn er diverse links naar interessante sites die te maken hebben met hulpverlening.

Al met al een site die in deze tijd van communiceren niet met weg te denken is, neem eens een kijkje op de site we zijn benieuwd naar uw reacties.

Het website adres is:

http://www.ehbo-wildervank.nl/